کد خبر 415308
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴

علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود 3 تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآورده‌های دامی به خمیر مرغ و سایر فرآورده‌‌ها تبدیل می‌شود. از زمان ممنوعیت به کارگیری این محصول در تهیه سوسیس و کالباس اختلاف نظرهایی بین وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی وجود دارد. زیرا سازمان دامپزشکی معتقد است که خمیر مرغ در مراکز زیر نظر این سازمان به صورت کاملا بهداشتی تهیه می‌شود.

{$sepehr_album_26308}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    اه اه . وای که حتی اگه بهتر از این هم درست بشه باز هم لب نخواهم زد.
  • ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    به خوردمون میدین کاکا هم میگیم
  • ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    جون عمه ات خمیر مرغ از مرغ درسته تهیه نمی شه از ضایعات خون و کثافت مرغه
  • آشنا ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    خالی بندیه
  • لبو فروش ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    پس این نیسان هایی که هر روز از قصابی های تهران ( شهرستان خبر ندارم )در ظرفی مثل سطل آشغال پوست و استخوان و چربی زاید و مقعد و . . . مرغ را با وضعیتی افتضاح جمع آوری میکنن و هر جا میرسن بوی تعفن تا فاصله ها به مشام میرسد کجا میبرن ؟؟؟!!!!!
  • مجتبی ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    یه خروس با غیرت اونجا پیدا نمیشه ؟
  • ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    چندش آوره. ایشششش.
  • علی ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    واقعاً؟!!!!!!
  • ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    واالا اگر با این قیمت ها گیرت اومد لب نزن
  • ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    اگه بر روی کالباس های تهیه شده خمیر مرغ قید شه اشکال نداره
  • سید امیر ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    بابا فیلم در نیارن مثلا خیلی بهداشتیه مردم برن بخرن ... گندش خیلی وقت پیش در اومده چی به خورد ملت میدادن...
  • ۱۸:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    یعنی اینقد
  • کارگر20تومنی لیسانس ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    خمیر مرغ.در کشتارگاه های مرغ،مرغهای مرده وفاسد شده یاهمان کرمدارومرغهای مادر که تخم گذار بهش میگن وقابل خوردن نیستن وخخخخخیلی چیزها که نمیخوام حالتون بهم بخوره میره برا خمیر مرغ که تبدیل بشه به سوسیس وکالباس.البته اینو هم بگم که در شهرهای بزرگ نظارت وجود دارد اما در شهرهای کوچک هیچ نظارتی از سوی ادارات بهداشت وجود ندارد.الان فروش مرغ بزرگ توسط بهداشت ممنوع شده اما ...بیخیال.مراغب سلامتی خودتون وعزیزاتون باشین.
  • ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    یاد سالن تشریح اضا افتادم هوققققق سوسیس چیه اه اه
  • ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    دمت گرم راست میگی
  • امیر ۱۹:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    خالی بند
  • ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    اون مرغی که چندتا چاقو کنارش بود احتمالا قبل از ذبح شدن مرده .پر از خونه بدنش
  • ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    فقط سوسیس وکالباسهای قدیم
  • ناشناس ۲۱:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    تو که میگی این ماشینها کجا میرن این آشغالها را میخاست یک بار به حس کنجکاوی خودت پاسخ بدی بری دنبالش ببینید کجا میره بعد شایعه پراکنی کنی
  • ۲۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    به به بخور و سریع منتقل میشی به امدادی !!!!!!!!
  • سهیل بشردوست ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    اسم کارخونش هم می گفتیدخوب بود ، اگر می گفتید حتماً سوسیسهاش رو می خرم خیلی بهداشتی کار می کنن
  • ایرانی ۰۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۲
    0 0
    اگه راس میگن یه گزارش مستند بدن اطلاع کارخونه تهیه و ارائه بدید ملت بدونند واقعا این چیزا چه جوری درس میشه (ضایعات مرغ و شایدرعایت نکات بهداشتی....). میگید نه یه حساب دو دوتا بکنید قیمت یک کیلو مرغ با یک کیلو سوسیس و کالباس مرغ . تفاوتش چقدره؟!!!!!!!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس